top of page

SERVEI AL CORREDOR

GUARDA-ROBA

I LAVABOS

El dorsal incorpora en format encunyat un tiquet resguard per objectes dipositats pel corredor al guarda-roba habilitat per l’organització i tambè disposa de lavabos mòbils per l’ús dels corredors.

El guarda-roba estarà situat en el centre comercial Màgic Badalona en la planta baixa.

 AVITUALLAMENTS

Avituallaments a l'arribada de les curses de 5K, 10 K i Kids

CRONOMETRATGE

Cronometratge amb Championchip, el sistema més utilitzat a Catalunya i l'Estat Espanyol, precís, ràpid i senzill

CALAIXOS DE SORTIDA

La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 5 K i 10 K Cada calaix està identificat amb un color. Només podran accedir-hi aquells/es corredors/es que tinguin el dorsal  del color distintiu de cada calaix. Als participants que disposin de xip groc, se’ls assigna automàticament la millor marca dels dos últims anys en curses de 5 i 10 quilòmetres CALAIX1, CALAIX2  

ASSISTÈNCIA MÈDICA

Assistència mèdica durant tot el recorregut i a l'arribada. Amb la col·laboració de la CREU ROJA.

PARQUING 

Podràs aparcar en el CENTRE COMERCIAL M'AGIC diumenge matí 3 hores gratuïta 

FOTOS DE LA CURSA

Podràs baixar mes de 1000 fotos GRATUÏTES de JJVICO www.fotosjjvicoatletismo.com

ORIENTACIONS BÀSIQUES:

  • Inscripció: És obligatori dur el dorsal ben visible i el xip oficial Champion Chip per a la participació. Per recollir el dorsal és imprescindible el comprovant o el DNI o un document acreditatiu.

  • Roba: Es recomana utilitzar la samarreta tècnica oficial de la cursa amb la que s’obsequia als inscrits per aconseguir una imatge uniforme en el decurs de la cursa. Gràcies a les seves característiques tècniques proporciona una millor transpiració i, per tant, un millor rendiment.

  • El dia de la prova: És aconsellable menjar lleugerament unes tres hores abans del inici de la cursa, vigileu amb els làctics, cafè o amb les quantitats copioses de sòlids.

  • Escalfament: Es recomanar realitzar un bon escalfament, mínim 15 minuts abans de la cursa. Així mateix, és recomanable una bona sessió d’estiraments després de la cursa per evitar lesions musculars.

  • Durant l’entrenament previ, la cursa i després, cal dedicar una atenció especial als peus: emprar calçat adequat. La vestimenta ha d’ésser còmoda i transpirable. no és aconsellable dur sabatilles noves el dia de la cursa.

  • El dia de la prova cal protegir amb esparadrap les zones sensibles del cos. També es poden lubricar les aixelles i l’entrecuix amb vaselina per evitar els fregaments.

  • Hidrata’t abans, durant i després de la prova I Dosifica el teu esforç, cada quilòmetre està marcat.

bottom of page