top of page
  • Foto del escritorJoan Montserrat

PRESENTACIÓ DE LA SANT SILVESTRE RACC BADALONA

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Badalona la SANT SILVESTRE RACC BADALONA “ Gran Premi HYUNDAI Motorprim. La cursa comptarà amb atletes de renom com Jaume Leiva i Miriam Ortiz, i tambè del triatleta mundialista Jordi Garcia. L’acte de presentació ha sigut a càrrec de l’Alcalde Alex Pastor, la regidora de servei d’Esports, Elena Bayo, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el principal sponsor Director General de Racc Xavier Perez i de Hyundai Motorprim, Lluís Conesa i per part de l’organització el Director Técnic de la Sant Silvestre, Domingo López.

La prova que comptarà amb una alta participació d’atletes de nivell i populars, prendran la sortida a les 8:45 hores del Passeig Maritim per completar un traçat de 5 quilòmetres i a les 9:15 la de 10 quilòmetres, homologat per la Federació Catalana d’*Atletisme.

Any rere any, aquesta cursa es converteix en una festa popular i esportiva caracteritzada per les disfresses i l'ambient nadalenc. Per potenciar aquest caràcter lúdic festiu, l'organització premiarà la millor disfressa, tant en categoria individual com per equips.

Aquesta tambè te una basant solidària amb la Creu Roja, on els participants voluntariament podrán fer un donatiu de 2 euros per co.laborar i ajudar al colectius més vulnerables.

Les inscripcions es poden fer per internet a la página web www.santsilvestre.com i també presencialment a les botigues de running Intersport Maresma, Forum Sports i Running Rios.
63 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page