top of page
  • Foto del escritorJoan Montserrat

Presentació de la Sant Silvestre de Badalona

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Badalona la SANT SILVESTRE DE BADALONA “ Gran Premi HYUNDAI Motorprim. La cursa comptarà amb atletes de renom com Jaume Leiva, Aaron Las Heras, Carlos Saez i Ouffaa Hamani, i tambè del triatleta mundialista Jordi Garcia. L’acte de presentació ha sigut a càrrec de l’Alcalde Rubén Guijarro, el vice president de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, el principal sponsor, Hyundai Motorprim, Javier López i per part de l’organització el Director Técnic de la Sant Silvestre, Domingo López.


La prova que comptarà amb una alta participació d’atletes de nivell i populars, prendran la sortida a les 17:30 hores del Passeig Maritim per completar un traçat de 5 quilòmetres i de 10 quilòmetres,.


Any rere any, aquesta cursa es converteix en una festa popular i esportiva caracteritzada per les disfresses i l'ambient nadalenc. Per potenciar aquest caràcter lúdic festiu, l'organització premiarà la millor disfressa, tant en categoria individual com per equips.


Aquesta edició tambè te una basant solidària amb la Creu Roja, on els participants voluntariament podrán fer un donatiu de 2 euros per co.laborar i ajudar al colectius més vulnerables.


Les inscripcions es poden fer per internet a la página web www.santsilvestre.
147 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page