SORTEIG DE LA GROSSA

Primera – Objecte

L’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (Loteria de Catalunya) i (Mundo Deportivo), organitzen conjuntament la promoció comercial D'UN SORTEIG DE 45 BITLLETS entre tots els participants majors d'edats de la Cursa Sant Silvestre Racc, de la loteria Grossa Cap d’Any 2019 

Cadascun dels guanyadors del bitllet de loteria Grossa Cap d’Any podria guanyar un milió d’euros en el cas que el número d’aquests bitllets resultés guanyador del primer premi del sorteig Grossa Cap d’Any que se celebrarà el dia 31 de desembre de 2019.

Segona – Àmbit subjectiu

Aquest concurs està adreçat a totes les persones que s’hagin inscrit a la cursa Sant Silvestre Racc de Badalona que se celebrarà el dia 29 de desembre de 2019.

Tercera – Mecànica del concurs, guanyadors i premis

El dia 20 de desembre, és farà el sorteig mitjançant un programa informàtic aleatori en les seves dependències.

Cada guanyador és l’únic responsable de la recollida dels bitllets en el lloc i terminis indicats. Els que no retirin el premi en el termini fixat perdran el dret a rebre’l i qualsevol dret sobre aquest sense possibilitat de reclamació.

L’organització es reserva el dret de declarar deserts els premis d’aquesta promoció comercial, en cas d’impossibilitat d’adjudicació d’aquests per qualsevol causa.

La entrega de bitllets serà a la fira del corredor a l'entrega del dorsal.

grossa.jpg
LA GROSSA_GCA19 - 30636-3.jpg